Campingferie.dk
 
Hinshoej Caravan
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 25. juni 2016 Online: 949 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Caravan Salon 2011 Düsseldorf - del 4 (02-09-2011)
Torben Jensen fra Vendelbo Vans fortæller, at den nye Bürstner Viseo I 707 er en ny helintegreret model, ikke fordi det er nyt med fransk seng, men siddeområdet omkring sofabordet er stort og rummeligt og der er meget luft i camperen. Vognene fås i forskellige farver. Her hvid med champagnefarve i bunden.
Her er flere nyheder fra den tyske messe.
Her viser Torben Jensen fra Vendelbo Vans, hvor god plads der er når bordet er slået sammen til halv størrelse. Så det er nemt at komme rundt i vognen.
Bordet er slået ud og kan skubbes i alle retninger så alle kan nå det, når frokosten står på bordet.
Et kig bag ud i camperen med traditionel fransk seng og toiletrum med brusebad.
Vinkelkøkkenet giver plads til at arbejde på.
Ixeo Time IT 734 er en ny model som er delintegreret men med sænkeseng midt i vognen.
I bagenden af Ixeo Time IT 734 er dobbeltsengen på tværs med toilet/bad til højre og mulighed for stort køleskab til venstre.
Her kigger vi ind i toilet/baderum.
Et kig frem i vognen med køkkenbord til højre og siddegruppe til venstre. Bemærk overskabene som er monteret på hæve/sænkesengen.
Bürstners mange modeller fås i et hav af farver og indretninger så de dækker de flestes ønsker.
Fiat er den førende indenfor bilchassier til autocampere. Det skyldes bl.a. at de har fremstillet et chassis specielt til autocampere med bred sporvidde og lavtbygget chassis, så camperen ikke bliver for høj.
Fiat Ducato er netop kommet med et helt nyt modelprogram bestående af 4 motorstørrelser i form af 115, 130, 150 og 180 hk. Instrumentbræddet har ligeledes fået et facelift i den nye Ducato-serie, selv om mange af knapperne er de gamle kendte.
Dometic tilbyder ny lyskæder i løbende meter, som kan monteres f.eks på markisen. Men man skal lige tænke på hvordan markisen lukker sammen. Nogle vælger at sætte lysetkæden under teltskinnen på campingvognen. Der skal blot findes et sted man kan tilslutte kæden til 12 volt. Der er tale om en LED lyskæde som ikke bruger meget strøm. Lyset tændes med en fjernbetjening.
Dometic præsenterer også et nyt bakkamera med målestreger på. Den røde streg er 10 cm fra vognens bagende. Den gule er en halv meter fra bagenden og den grønne 1 meter fra bagenden. Det er ganske smart. På billedet står Poul Erik Langaard (tv) fra Dometic, Peer Neslein fotograferer og Rasmus Neslein står til højre. Kameraet har to linser og infarødt lys.
Her en anden type bakkamera som kan monteres over bagdøren på kassevogne,campingvogne eller autocampere.
Her et lille udvalg af kameraer og skærme.
Waeco har en kombi lader/omformer som ikke ser ud af meget på dette billede.
Her ser man, at der er tale om en ordentlig svend som kan levere 2000 watt fra 12 volt batteriet og det betyder at fruen kan bruge sin hårtørrer. Man skal selvfølgelig have et rimeligt batteri, men når man så har brugt strømmen, kan denne svend lade batteriet op med mellem 30 og 100 amp. Det går stærkt.
Der følger et display med til denne sinus omformer.
De mindste omformere (12 til 230 volt) kan tilsluttes et cigartænderstik. Det nye, er at der er afbryder i stikket så man kan lade stikket sidde i, når den er slukket. Disse omformere er praktiske hvis man lige skal bruge 230 volt til en telefon eller PC.


Se del 3 her.: www.campingferie.dk

Se del 5 her.: www.campingferie.dk

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS