Campingferie.dk
 
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 24. maj 2016 Online: 809 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Campingferie tester SAfire Roaster grill (28-05-2011)
Jeg lægger en af de specielle briketter i den lille brændeskål i midten.
En ny grill er kommet på markedet. Navnet er SAfire Roaster og den fungerer på de smarte briketter der tændes hvorefter de blusser op i ca. 30 sekunder. Efter 1-2 minutter er grillen klar til at stege.
Det kan vist ikke gøres meget hurtigere. Så her behøver du ikke gå og vente på at grillen bliver varm og kullene grå.

Producenten skriver i sine materialer: SAfire, når du bruger låget...

Den vejledende udsalgspris er kr. 899,00 og der kan selvfølgelig også bruges alm. kul og briketter i grillen.

Yderligere information om grillen på safirenordic.dk
Peer Neslein fortæller:
Jeg bruger en klapstol med en bordplade på når jeg griller. Begge dele er nemme at have med på campingturen og så er man fri for at ligge og kravle rundt på jorden.
Grillen består af top og bund i stål. I bunden er plads til de runde brikket. Stegepladen i et teflonlignende materiale er rillet på den ene side og glat på den anden. Håndtaget som kan tages ud sikrer at man ikke brænder sig. Men lad os komme i gang.
Så er det bare at antænde briketten som lige skal have fat i ilden.
Når ilden har fat i briketten, breder den sig som en lunte på fyrværkeri, ganske hurtigt.
I løbet af 10-30 sekunder er flammerne en halv meter høje, så du skal IKKE tænde denne grill i forteltet. Men flammerne dør hurtigt ud efter at hele blokken nu er antændt.
Briketten brænder og du skal lige lægge stegepladen på så den bliver varmet godt op før du lægger kød på.
Læg evt. lige låget på i 1-2 minutter så grillen bliver varmet godt op.
Efter nogle minutter mærker jeg at stegepladen er klar til brug.
Kødet lægges på. I dette tilfælde er der tale om 3 mørbrad med parmaskinke.
Efter ca. 15 min vender jeg kødet.
Og så giver jeg kødet ca. 15-20 min. på den anden side. Låget kan iøvrigt drejes og låses, så du kan løfte hele grillen i låget, hvis du skal flytte den.
Kødet tjekkes og det ser ganske dejligt og godt ud.
Så er maden færdig.
Kødet ser godt ud.
Indvendigt ser det også rigtig godt ud.
Lidt asparges hører sig til og som du kan se på korkprop og oplukker et glas vin.
Nye kartofler og tomatsalat fuldender middagen. Velbekommen.

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS