Campingferie.dk
 
Bije Tryghedsbanner
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 29. juni 2016 Online: 718 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Campingferie Vinter Camp 2014 – Del 3 (25-11-2014)
I dag starter vi med at vise den Camp-let vi skrev om den første dag. Men hvorfor tage en teltvogn med på vintercamping? Tja - Både fordi det er muligt, og så fordi Slagelse Camping og Outdoor gerne vil viser, at hvis man har det rigtige udstyr, så kan man sagtens holde varmen. Også selv om det blæser friskt ude fra Storebælt.
Camp-letten er en Camp-let Basic, altså den helt mindste model med det helt basale udstyrsniveau. Nok er der ikke så meget udstyr, men resten af vognen er i samme fine kvalitet som de andre modeller i programmet.
Køkkenblokken – nåh nej! Basic-modellerne kendes på at der IKKE er fast køkken med i købet. Man kan selvfølgelig tage sine egne køkkenmøbler med og sætte op i forteltet. Vil du have køkken med, så kan du også i stedet for vælge en Camp-let Basic+.
Sovekabinen til venstre har integreret sofa i fodenden, og den højre har undervognens hjulkasser i siderne. Madrasmål for de to dobbeltsenge er 140 x 200 cm.
Under madrasserne I denne model er der ekstramonteret et gulvvarmepanel som sikre ekstra god sovekomfort i kølige perioder.
Mens det blæste ca. 14 sek/m udenfor, undrerede det alle som kom ind i Camp-letten. For her var godt lunt, nærmest i nærheden 20 – 22 grader celsius. Forklaringen var denne Petroleumsovn K-404 som kunne levere en varmekapacitet over mere end 4.000 Watt. Den koster p.t. 2.475,- kr hos Slagelse Camping og Outdoor.
Denne Caravelair Antares Luxe 335 er en ny 2015 model med stor siddegruppe forrest samt køkken og toiletrum bagerst. Det er en ganske vellykket model som passer rigtigt godt til det rejsende par eller en singler med lejligheds besøg af børn eller børnebørn.
Forrest finder du en rundsiddegruppe som har et opredningsmål på 195 x 275 cm. Er man ikke for lang, kan man sagtens sove på de 15 cm lange sofaer. Der er åbne hylder langs sidevæggen og tre dejligt rummelige overskabe som er nemme at nå.
Indgangsdøren er todelt i stalddørsprincippet. Der er 2 knager på dørens indererside.
Køkkenblokken er i to sektioner med køleskab ved døren og bestikskuffe, underskab og to åbne hylder ind mod toiletrummet.
Her er tre kogepladser, køkkenvask med koldt og varmt vand og en 20 l vanddunk.
Campingferie.dk Vinter Camp 2014
Køleskabet rummer 70 liter og der er integreret frostboks øverst i skabet.
I toiletrummet er der brusebund, under og overskabe, koldt og varmt vand, bænk-toilet, håndklæde- og toiletrulleholder.
Basismodellen koster 88.800 kr + levering. Denne Caravelair Antares Luxe 335 er ekstramonteret med en Adventure Pakke som består af stabilisator, støddæmpere, serviceklap i siden (se billedet), 50 x 70 cm tagluge, Truma Therme vandvarmer på 5 liter og reservehjul. Samlet pakkepris er: 8.995,- kr. Vognen har en total- og indvendige længde på 500 og 330 cm. Den udvendige bredde og højde er på 210 og 258 cm. Forteltmålet er på 777 cm, egen- og totalvægt er på 665 og 1.000 kg.
Her ser du et Kampa autocamperfortelt med stangsæt i luft. Brian fra AutocamperCenter Vejle fortæller, at det sættes fast i markiseskinnen, og er hurtigt at sætte op og tage ned igen.
Her ser du teltets prisskilt. Bemærk at det er en 2014 model som sælges til en nedsat pris. Der er kun få modeller tilbage, så det gælder om at komme først.
Der er åbning i begge sider og integreret afdækning for alle vinduer. Campingferie.dk Vinter Camp 2014
Her ser du lidt om pladsen inde i forteltet.
I dagens konkurrence er der her en glad campist som skal hjem og læse Håndbogen for Campister. PS. Læg mærke til de mange røde Tuxer jakker.
Og her skal der hjem og pakkes en taske med campingudstyr fra Slagelse Camping og Outdoor ud. I morgenskal vi se på LMC campingvogne.


Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk

Læs afsnit 4 her: www.campingferie.dk

Se afsnit 2 her: www.campingferie.dk

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS