Campingferie.dk
 
Odsherreds Zoo
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 25. juni 2016 Online: 930 brugere
Forsiden
Loading
Forord
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Del 6
Del 7
Del 8
Del 9
Del 10
Del 11
Del 12
Del 13
Del 14
Del 15
Del 16
Ruten til Santiago de Compostela (billede)
Cabby autocamperen

Pilgrimsturen 2006 - Indledning
Lisbeth og Peer Neslein foran autocamperen, som skal være deres hjem på pilgrimsrejsen gennem Europa til Santiago De Compostela i det nordvestlige Spanien.

I midten af september måned siger Lisbeth og Peer Neslein farvel til Danmark og drager sydpå, for at følge den kendte Pilgrimsrute fra Pyrenærerne til Santiago De Compostela i det nordvestlige Spanien. Ruten har været kendt i næsten 1.000 år og besøges hvert år af over en million pilgrimme, som hovedsagelig vandrer eller cykler de større og længere dele af de ca. 800 km som ruten er.
Men Lisbeth og Peer skal opleve Pilgrimsruten på en ny måde. De skal nemlig gennemføre den i deres autocamper.

De spanske 5 cent har et billede af katedralen Santiago de Compostela på den ene side.

Peer Neslein fortæller:
Nogle vil sikkert synes at det ikke er den rigtige måde at rejse på, men tingene udvikler sig og i sidste ende er det vel op til en selv og ens tro, at afgøre hvad der er rigtigt for den enkelte.
Vi har besluttet at tage på en pilgrimstur og det skal være i vores autocamper, som er vores hjem på rejsen gennem Europa. Det er i øvrigt en ganske praktisk måde at rejse på, når man skal flytte til et nyt sted hver dag, fortæller Peer Neslein, der dog afslører at cyklerne selvfølgelig også skal med på turen.
For et år siden besluttede vi, at vi ville have en autocamper så vi kunne tage på denne tur. Så foråret og sommeren er gået med at forberede turen og udruste autocamperen med udstyr, så vi er uafhængige og kan klare alle situationer. Med en veludrustet autocamper der fungere som et rullende hotel med alle faciliteter, kan man bruge tiden på oplevelserne man møder undervejs og det er jo det hele sagen handler om, slutter Peer Neslein.

Hvis du vil følge Lisbeth og Peer Neslein på deres rejse gennem Europa til Santiago De Compostela kan du gøre det på www.pilgrimsturen.dk.
Del 1 » 

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS