Campingferie.dk
 
Hinshoej Caravan
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 26. juni 2016 Online: 626 brugere
Forsiden
Loading


Campingpladser


Vælg mellem over 23.000 campingpladser i Europa


Videoklip fra campingpladser
 


Find din næste campingplads... 
i nærheden af en attraktion, en by, eller i en bestemt landsdel
Attraktion 

By

Landsdel 

...eller benyt kortet...

Bornholm Nordjylland Østjylland Vestjylland Sydjylland Fyn og øer Møn og falster Københanvsområdet og Nordsjælland Øvrige Sjælland

Danske campingpladser

Hvor længe må du blive på campingpladserne på udtjekningsdagen!

Campingferie har spurgt de danske campingpladser og kommer med svarene her på denne side den 1. november 2014.  Se svarene her:

________________________________________________


Topcamp Droningmølle Strand
I det skønne Nordsjælland med stranden som nabo, ja der ligger den lille by Dronningmølle. Her har Topcamp Dronningmølle Strand til huse og den har campingferies rullende redaktion besøgt.

Vi var heldige med det dejlige sommervejr og da vi ankom var pladsen helt fuld af dejlige campister. Pladsen er den eneste 4 stjernet campingplads der ligger i Nordsjælland og beliggenheden mellem Gilleleje og Hornbæk gør ikke placeringen mindre interessant.
 


Forårssæsonen på de danske Campingpladser er starte med et brag af en Påske, der blev den mest solrige i mange år. Det flotte forårsvejr er, sammen med urolig tid og rekordstore brændstofpriser, med til at hæve pulsen rundt omkring på campingpladserne.

Campingferie.dk har deltaget på årets pressetur, hvor vi har besøgt fire danske campingpladser for at lodde stemningen, og se på de mange muligheder.

 


- Hjarbæk Fjord Camping -
Hjarbæk Fjord Camping ligger i et bakket og roligt hjørne af Midtjylland i et naturskønt område tæt på både fjord, skov og mange spændende lokale attraktioner. Der er 15 km til centrum i Viborg, 20 km til Hald Sø og Dollerup Bakker, 22 km til Skive og 25 km til de store hedeområder ved Kongenshus mod syd. Og så må du ikke overse Limfjorden og dens bugter mod Nord og Nordvest.

  
 
 
 
 
  
 
 

 

 


 

- Sandersvig Camping & Tropeland -
Sandersvig Camping & Tropeland ligger i et roligt område ud mod Lillebæltskysten, bare 10 km fra Christiansfeld og 15 km fra Haderslev. Pladsen, der har mange år på bagen, er gennem årene udvidet nænsomt og hele tiden moderniseret, så den i dag sagtens kam måle sig med andre campingpladser, der har mere end de tre Campingrådet har tildelt.


- Jesperhus Camping og Feriecenter - Mors -
Jesperhus Camping og feriecenter, der ligger på Mors, er en af den type campingpladser hvor 8 dage forsvinder op i den blå luft på ingen tid - på den gode måde. 4 stjerner, 565 enheder med strøm, over 120 hytter, udlejningstelte, veje og sektorer opdelt så de ikke bliver uoverskuelige, specialindrettet område nære servicebygning for cykelcampister og en mangfoldighed af aktiviteter. Det er Jesperhus Camping og Feriepark i en nøddeskal


 - De Hvide Svaner -
En ny sæson er startet, og allerede i de tidlige forårsmåneder har vejret været med de mange ivrige campister. Uanset om du er til den velkendte danske fred, ro og campingidyl, eller en mere aktiv oplevelsesrig campingtur, f.eks. med små og store cowboys, togrøverier, countrymusik, Linedance, sport eller en tur ud og fiske, så er mulighederne til stede.


 - Western Camp -
Læs vores skribenters beretninger fra campingpladserne, og bliv inspireret til selv at komme ud og opleve campinglivets glæder.

Klik her og se mere om de pladser vi har besøgt. 
Besøg Trentino området i Italien

Læs mere her.


Peer Neslein (i midten) byder Fam. Nielsen velkomne som campingplads-redaktører.

Familien Nielsen er nu campingplads-redaktører på Campingferie.dk
Gennem de sidste år har Fam. Nielsen skrevet en række artikler til Internettet og deltaget i flere tv-udsendelser. I 2005 var Fam. Nielsen rundt og besøge danske og udenlandske campingpladser, som de så vil skrive om, til information for alle andre campister. Artiklerne kommer her på nettet og/eller i Campingferie bladet.
Læs mere om Fam. Nielsen her:

 


Børnefamilie "Tester" Bøjden Strand Camping.
 

 

 

 

 

 

Læs hvad Familien Andersen skriver. Læs her:


Lejrchef
Vi følger lejrchefparret, Michael & Majbrit Niemann, der driver FDMs campingplads Bjerge Sydstrand, der har helårsåbent. Vi følger deres arbejde, opgaver og oplevelser på pladsen gennem årets gang. Pladsen ligger på Vestsjælland.
Læs deres dagbøger her:


Fastligger
På www.campingferie.dk bragte vi i sommeren 2006 en række artikler om det at være fastligger. Hvad er en fastligger? Hvordan bruger de deres plads gennem sæsonen? Hvad foretager man sig, når man ligger på samme plads i 6 måneder eller længere. Vi vil også fortælle om noget af det udstyr som typiske fastliggere benytter sig af og om livet på og omkring pladsen. Artiklerne bliver skrevet af  vores campingvognsredaktør, der i år er fastligger på Køge Sydstrand Camping...  Læs mere her...


Rudkøbing og Kragenæs Camping  
Hans Erik Vennegaard, freelance skribent på Campingferie.dk har igen været på farten.

Hans Erik fortæller:
Så skriver vi uge 28, eller nærmere d. 8. juli, vores ferie er startet med den vores nye campingvogn Tabbert Vivaldi 495 HE. Vi har besluttet at køre til KG Camping, www.kg-camping.dk og få monteret den TV antenne som vi i første omgang ikke rigtigt vidste om vi skulle have på, så vi startede hjemmefra kl. 04.00 så vi kunne være der når de åbnede på værkstedet kl. 8.
Læs artiklen her:


Familien Nielsen besøger Sorø Camping

Så er Familien Nielsen på besøg i det midtsjællandske. De har valgt Sorø Camping. Læs mere her...

 

 

 


Nordsø Camping & Badeland

Heine Laursen har besøgt vesterhavspladsen.
Læs mere her...

 

 


Campingferie.dk besøger campingpladser
 
Her er det Fam. Nielsen der har besøgt Grønninghoved Strand Camping.

Læs hvad de mener om pladsen her:

 

 


Camping hos baronen er luksus til fire stjerner

Læs om TopCamp Feddet på Sjælland
som er tildelt fire stjerner af Campingrådet
 


Campingferie.dk har besøgt Camping Marina Di Venezia.

Læs om pladsen her:

 

 

 

 


Campingferie.dk har besøgt Camping Fontanelle ved Gardasøen , der bestyres af danske Karina.

Læs om besøget her:

 

 
 


Campingferie.dk har besøgt
DCU Hornbæk Camping
 
Læs Mads Nielsens reportage her:

 

 

 

 

 

Campingferie.dk har besøgt align="center"> 

Campingferie.dk har besøgt
DCU Mols Camping


Læs Mads Nielsens
reportage her

 

 


Om www.campingferie.dk   -   Neslein Media ApS © 1996-2016   -   E-mail: info@campingferie.dk